Cesc: “Tenim armes, talent i tècnica per superar-los”

Cesc: “Tenim armes, talent i tècnica per superar-los”

“Hem de sortir a ser el Barça, ser valents, marcar gols i ser sòlids en totes les facetes”, ha indicat també el migcampista blaugrana Alhora, el ‘4’ blaugrana veu l’equip capacitat per “competir bé” en un “partit clau”

En la roda de premsa prèvia a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, Cesc Fàbregas s’ha mostrat confiat en les possibilitats del Barça de fer bo l’1-1 de l’anada contra l’Atlètic al Camp Nou. “Tenim armes, talent i tècnica per superar-los”, ha declarat. Continuava: “Hem estat treballant bé i estem preparats per competir bé. Veig l’equip molt motivat i posat, estic segur que donarà la cara”.

Segons ell, “l’Atlètic és dels equips més forts si han d’anar pel 0-0, ajunten les línies, saben a què juguen”. Ha reconegut que els quatre partits anteriors davant els matalassers han estat “molt durs i igualats” i no preveu gaire variació en aquest sentit. “Ells tenen un petit avantatge gràcies a l’1-1. Hem de sortir amb el cap ben alt i a competir bé. Volem donar una alegria a l’afició”, assegurava.

“Hem de ser un gran Barça”

Cesc ho té clar: “Hem de sortir a ser el Barça, ser valents, marcar gols i ser sòlids en totes les facetes. Hem de ser un gran Barça per passar a semis”. I és que la plantilla blaugrana ho vol tot: “Estem en tres fronts i volem lluitar-los fins al final. Demà és un partit clau”.

Personalment, el ‘4’ blaugrana explicava que es torna a sentir en perfectes condicions: “Tinc ganes de fer una passa endavant. He tingut algun ‘problemet’ aquest mes i ara em torno a sentir fort”. Cesc no ha dissimulat tampoc la seva il·lusió a les portes “d’un partit important, gran”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut