Cesc i Pedro, fixos lluny de l’Estadi

Cesc i Pedro, dos dels golejadors al Benito Villamarín, han estat titulars en els set compromisos de Lliga lluny del Camp Nou, duels en què han marcat quatre gols cadascú

El FC Barcelona va superar amb claredat el Betis (1-4) al Benito Villamarín. A continuació repassem les dades més destacades del partit d’aquest diumenge:

- Neymar Jr ja duu cinc gols aquesta temporada. El del Betis va ser el primer a domicili a la Lliga. Fora de casa només havia marcat al Calderón, en el matx corresponent a la Supercopa d’Espanya.

- Cesc i Pedro han estat titulars en els set compromisos de Lliga lluny del Camp Nou. En aquests partits, cadascun d’ells suma quatre gols.

- Dels 34 gols de Cesc amb el primer equip, un total de 21 han arribat fora de casa.

- El del Betis va ser el seu quart doblet com a blaugrana. Abans n’havia fet dos contra el Llevant (5-0) i el Sevilla (2-3) a la Lliga i un contra l’Osasuna (4-0), a la Copa. Contra el Mallorca (5-0) en va marcar tres.

- Cesc, amb 8 assistències, és el millor passador de la Lliga juntament amb Koke, de l’Atlètic de Madrid.

- Víctor Valdés va veure al Benito Villamarín la primera targeta groga de la temporada. Dani Alves, que també va rebre’n una, ja en duu tres a la Lliga.

- Montoya va sumar la seva quarta titularitat de la temporada. Amb ell a l’onze, el balanç és de tres victòries i un empat.

- Puyol i Bartra van compartir parella a l’eix de la defensa per tercer cop aquest curs. A Pamplona i Vigo no van encaixar cap gol.

- En els sis partits en què Bartra ha estat titular, el FC Barcelona ha encaixat únicament dos gols.

- També va tenir minuts Sergi Roberto. Fins a 13. No jugava des del Barça-Reial Societat (4-1).

- Els de Tata Martino ja encadenen 19 partits sense perdre, amb un balanç de 15 victòries i 4 empats.

- El Barça suma 51 jornades com a líder de Primera Divisió i és a només dues del rècord del Reial Madrid.