fcb.portal.reset.password
Cesc Fàbregas, amb el pulgar aixecat

Cesc Fàbregas s'acomiada del FC Barcelona en una carta

“En primer lloc, m’agradaria donar les gràcies a tots al FC Barcelona, on he gaudit de 3 anys meravellosos. Ha estat el meu club de la infància i sempre estaré orgullós i honrat d’haver tingut l’oportunitat de jugar en aquest gran equip.

Sento que encara tinc assumptes pendents a la Premier League i que ara és el moment adequat per tornar. Tots sabeu que l’Arsenal va ser el primer que va tenir l’opció de fitxar-me. Van decidir no fer-ho, així que els nostres camins no s’han creuat de nou. Els desitjo el millor en el futur.

He considerat totes les ofertes amb molta cura i crec fermament que el Chelsea és la millor opció. Les meves ambicions futbolístiques coincideixen amb les seves ganes de guanyar trofeus. Tenen una plantilla increïble i un entrenador extraordinari. Estic totalment compromès amb aquest equip i friso per començar a jugar.

Era fonamental per a mi que el traspàs es dugués a terme abans del Mundial, de manera que la meva ment pugui estar plenament centrada a ajudar el meu país a aconseguir la Copa del Món”.

Cesc Fàbregas

Tornar a dalt