Cesc Fàbregas, una garantia de gol fora de casa

Cesc Fàbregas, una garantia de gol fora de casa

El 61,8% dels gols del migcampista blaugrana arriben en partits a domicili Més de la meitat de les seves assistències de gol també han estat lluny del Camp Nou

Cesc Fàbregas és míster desplaçaments. Els números del ‘4’ del FC Barcelona reflecteixen un millor rendiment a domicili que a casa. Lluny del Camp Nou ha fet 21 dels 34 gols que duu al primer equip, xifra que suposa un 61,8%  del total de les seves dianes. Aquesta dada supera les de Messi, Pedro o Alexis, per citar alguns dels homes amb més gol de la plantilla, acostumats a marcar més sovint a casa que a fora. De fet, la gran majoria de jugadors fa més gols a camp propi.

Enguany, només a domicili

No és el cas de Cesc, un golejador diferent, que aquest curs duu cinc dianes..., i totes cinc a domicili. Ha marcat a Vallecas (0-4), a Celtic Park (0-1), a Balaídos (0-3) i, ara fa una setmana, per partida doble al Benito Villamarín (1-4).

La dada d’enguany podria explicar-se, també, a través de les seves titularitats lluny de casa. El d’Arenys ha sortit d’inici en tots els desplaçaments de Lliga i només va ser suplent al Calderón (Supercopa d’Espanya) i a San Siro (Lliga de Campions).

El 56,8% de les assistències, fora de casa

El seu és un cas estrany. Perquè no només la seva xifra de gols és millor a domicili. També la d’assistències. De les 37 que ha fet des que va fitxar pel Barça, 16 han estat al Camp Nou i un total de 21 a domicili. Un 56,8%. Especialment recordat és el Deportivo-Barça de la temporada passada (4-5), en què el d’Arenys va fer-ne tres en un mateix partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut