fcb.portal.reset.password
Disseny amb els números de Cesc (gols i assistències)

Cesc marca i assisteix més fora de casa que al Camp Nou

Cesc Fàbregas és míster desplaçaments. Els números del ‘4’ del FC Barcelona reflecteixen un millor rendiment a domicili que a casa. Lluny del Camp Nou ha fet 21 dels 34 gols que duu al primer equip, xifra que suposa un 61,8%  del total de les seves dianes. Aquesta dada supera les de Messi, Pedro o Alexis, per citar alguns dels homes amb més gol de la plantilla, acostumats a marcar més sovint a casa que a fora. De fet, la gran majoria de jugadors fa més gols a camp propi.

Enguany, només a domicili

No és el cas de Cesc, un golejador diferent, que aquest curs duu cinc dianes..., i totes cinc a domicili. Ha marcat a Vallecas (0-4), a Celtic Park (0-1), a Balaídos (0-3) i, ara fa una setmana, per partida doble al Benito Villamarín (1-4).

La dada d’enguany podria explicar-se, també, a través de les seves titularitats lluny de casa. El d’Arenys ha sortit d’inici en tots els desplaçaments de Lliga i només va ser suplent al Calderón (Supercopa d’Espanya) i a San Siro (Lliga de Campions).

El 56,8% de les assistències, fora de casa

El seu és un cas estrany. Perquè no només la seva xifra de gols és millor a domicili. També la d’assistències. De les 37 que ha fet des que va fitxar pel Barça, 16 han estat al Camp Nou i un total de 21 a domicili. Un 56,8%. Especialment recordat és el Deportivo-Barça de la temporada passada (4-5), en què el d’Arenys va fer-ne tres en un mateix partit.

Cesc, dimarts a les 13.30 hores a Facebook

Cal recordar que Cesc Fàbregas respondrà aquest dimarts a les preguntes que portin l’etiqueta #askCesc a través de les diferents publicacions realitzades a la pàgina oficial del FC Barcelona a Facebook.

Les preguntes es poden fer abans -amb l'etiqueta #askCesc- o també durant aquest esdeveniment, que es farà a la pàgina oficial del FC Barcelona a Facebook a partir de les 13.30 hores i que tindrà una durada d'uns 20 minuts.

Tornar a dalt