Cesc Fàbregas, golejador en les tres competicions

El jugador d’Arenys ha marcat cinc gols a la Lliga, un a la Lliga de Campions i el que va fer divendres contra el Cartagena a la Copa del Rei

Recull de dades del partit de divendres entre el FC Cartagena i el FC Barcelona, disputat a Cartagonova:

• El migcampista Cesc Fàbregas és el primer jugador de la plantilla que marca en les tres competicions. Ha fet set gols (cinc a la Lliga, un a la Lliga de Campions i un a la Copa del Rei). Només li va faltar marcar a la Supercopa d’Espanya.
  • Cesc Fàbregas suma 11 assistències de gol, i es converteix en el jugador del Barça que més n’ha donat. El segueix Neymar, amb nou, i Alexis, amb quatre.
  • Segona remuntada de la temporada del Barça. Contra el Valladolid, a la Lliga, va començar perdent un partit que va acabar 4 a 1. Divendres, a Cartagonova, els de Martino també van veure com el rival s’avançava i van acabar capgirant un marcador que va finalitzar amb un 1 a 4.
  • Des que Pinto va arribar al FC Barcelona ha estat un habitual en els partits de Copa del Rei. Contra el Cartagena va jugar el partit número 40 en aquesta competició vestint la samarreta del Barça.
  • Pedro és el segon màxim golejador de l’equip amb nou gols (set a la Lliga i dos a la Copa del Rei). El primer és Messi, amb 14 gols, i el tercer Alexis, amb vuit.
  • Primer partit de la temporada com a titular de Sergi Roberto, que va compartir el mig del camp amb Song i Sergio Busquets i va jugar els 90 minuts.
  • Dongou és converteix en el tercer debutant de Tata Martino, després que anteriorment ja ho fessin Adama i Patric.
  • Marc Bartra es va convertir en el jugador que més pilotes va recuperar, 17. Cesc, per la seva banda, va fer 101 passades, 81 de les quals, bones.
  • El Barça encadenava sis temporades sense rebre un gol en el partit d'anada dels setzens a la Copa. L'últim cop va ser davant el Badalona el 2006.