fcb.portal.reset.password

Cesc Fàbregas ha comparegut en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Cesc Fàbregas ha expressat amb rotunditat i de manera directa el seu desig de seguir al Barça. "És meva il·lusió des de molt petit. Vaig deixar un Club que em va donar molt i al qual em va costar molt tornar i no ha canviat la meva opinió. El somni de triomfar al Barça és molt gran i no ho canviarà ningú. No he dubtat en cap moment. Sempre he estat molt tranquil", ha dit el '4' del Barça quan li han preguntat per l'interès del Manchester United per fitxar-lo.

El jugador d'Arenys ha agraït el suport que, des del primer moment, ha notat per part del FC Barcelona: "Bartomeu, Zubi, Tito, Tata... Tots han dit que continuaria. Mai hi ha hagut dubtes, ni per part del Club ni per part meva. En tot moment m'he sentit estimat. Tinc missatges del president, de Bartomeu, de Tito... Amb el Tata he parlat cara a cara. En aquest sentit no hi ha problema".

"No he parlat amb ningú"

Tot i la notorietat mediàtica de les ofertes del Manchester, Cesc ha comentat que no ha sortit a negar el seu desig de sortir del Barça "perquè pel meu cap no ha passat una altra cosa que seguir aquí". "No he enganyat ningú. No he amagat res. No he parlat amb ningú. Tinc la consciència tranquil·la. Sóc molt feliç al FC Barcelona", ha afirmat. Poc després ha aclarit que des de la seva arribada al Barça, l'estiu de 2011, no ha parlat amb cap altre Club.

El jugador reconeix que al Barça "l'exigència és màxima". "Segurament és dels clubs més exigents del món", ha seguit. "Això motiva. Cal millorar i fer-ho bé sempre perquè no et critiquin i no es generin dubtes. Sempre intento millorar", ha acabat dient.

Record per a Tito

Abans d'iniciar la compareixença de premsa a Kuala Lumpur, i malgrat l'interès mediàtic sobre el seu futur, Cesc ha volgut començar la seva elocució recordant Tito Vilanova. "Aquests dies he pensat molt en ell. L’estimem molt", ha assegurat.

Tornar a dalt