fcb.portal.reset.password

Cesc Fàbregas, autor del quart gol blaugrana / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Cesc Fàbregas s’ha mostrat satisfet per la contundent victòria del Barça davant el Rayo: "Estem encantats, aquests partits són molt durs, ells no tenen por de res, pressionen molt amunt i juguen bé". Tot seguit ha confirmat la millora de joc de la segona part: "A la segona part ells estaven més cansats i ho hem pogut aprofitar, però aquí sempre ens costa guanyar, és un rival difícil", ha afirmat.

Noves variants de joc

El d'Arenys també ha valorat positivament els canvis introduïts pel nou entrenador en el joc blaugrana. "El futbol és així, ofereix variants, i si un dia tens un rival complicat al davant, amb un camp petit que pressiona molt, que no et deixa jugar, i trobes variants per jugar-hi, és el més important, és el que estem treballant amb l’entrenador", ha resumit.

Rotacions per a tothom

El '4' blaugrana també ha parlat de les rotacions que està implantant el nou tècnic argentí, Tata Martino: "Sembla que ho està fent amb tots, també amb jugadors molt importants. No ens agrada perquè els jugadors ho volem jugar tot, però és una postura intel·ligent que a final de temporada agrairem molt", ha conclòs.

Un cop finalitzat el partit també han parlat amb els mitjans de comunicació Martín Montoya i Víctor Valdés. Tot seguit reproduïm les seves paraules:

Martín Montoya:

-"Sabíem que avui era un partit difícil, el Rayo és un equip que pessiga molt, que manté la pressió al llarg del partit. Nosaltres hem donat la talla, hem estat al nostre nivell, hem guanyat, que és l’important, i ara toca seguir treballant. El resultat ens dóna tranquil·litat".

-"A l’inici ja hem vist que el camp estava una mica malament, i ja hem parlat que el millor era no complicar-se la vida. Que seria necessari enviar pilotes amunt per evitar la seva pressió".

-"Continua tot igual, però sí que és veritat que ara no necessitem 20 passades per arribar a la porteria, a vegades amb quatre o cinc també arribem a porteria. No és canviar l’estil, és adaptar-lo".

-"És un plaer tornar a jugar de nou de titular. Estic molt content i intentant aprofitar els minuts que em dóna l’entrenador. He de seguir treballant".

Víctor Valdés:

-"Ahir ho vam parlar amb l’entrenador, el DeLa (De La Fuente), i vam apostar que el Roberto (Trashorras) me la tiraria pel mig. Ell no ho acostuma a fer gaire i potser no s’esperava que jo em mantingués al centre de la porteria. Ha sortit bé".

-"Estic molt satisfet per com m’estan sortint les coses, però el més important és que l’equip està guanyant els partits, sobretot en aquest inici tant de Lliga com de Champions".

-"Jo crec que s’està parlant massa del tema de la possessió. No ens hi hem de fixar tant. Al final, el més important és que el Barça guanya. Estem intentant mantenir un estil propi però tenim un entrenador nou que aporta coses noves. El més important és que l’equip segueix guanyant".

Tornar a dalt