Celtic FC - FC Barcelona: Es respira futbol

Celtic FC - FC Barcelona: Es respira futbol

20.45h, Canal Plus: El Barça disputa la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions a Celtic Park L’equip viatja després d’haver completat el millor inici de Lliga, però sense Messi

El Barça torna al camp del Celtic de Glasgow per a la disputa de la segona jornada de la fase grups de la fase de Campions. Celtic Park és un escenari que coneix molt bé després de fins a quatre visites al llarg de l’última dècada. El precedent més recent és del curs anterior, quan el Barça va caure per 2-1 també en la mateixa ronda. Així doncs, el conjunt blaugrana sap perfectament el que es trobarà en un dels temples del futbol europeu.

Agafant de referència el duel del novembre del 2012, al Barça li espera un ambient extraordinari a les grades i un rival que presumiblement l’esperarà al seu terreny i desenvoluparà un futbol molt directe. Com aleshores, el Celtic intentarà imposar el seu estil més físic, amb especial èmfasi en les accions a pilota aturada.

Sense el ‘10’

El Barça se les ha vist de tots colors en aquest principi de temporada. Des d’equips que l’han tractat de tu a tu fins a d’altres que li han cedit clarament la iniciativa (el que, si no hi ha una sorpresa majúscula, farà el Celtic). Fins ara en tots els casos n’ha sortit victoriós, com ho demostra el seu millor inici de la història de la Lliga després de set jornades. Això, sumat a la Supercopa i a la golejada de la primera jornada contra l’Ajax, fa que els homes de Tata Martino arribin a Escòcia en un gran estat de forma.

Aquest cop, però, no podran comptar amb Leo Messi. El millor jugador del món es va produir una lesió muscular en el darrer compromís a Almeria i estarà de dues a tres setmanes de baixa. Les altres absències seran Jordi Alba, Mascherano, Puyol, Cuenca i Afellay. Les principals novetats en l’expedició blaugrana que aquest dilluns es va desplaçar a Glasgow eren dos futbolistes del filial: Sergi Gómez i Patric.

El Celtic, per la seva banda, acudirà al partit necessitat. Si bé a la Lliga és líder, la derrota a la primera jornada a San Siro el deixa amb poc marge d’error a la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut