Celta – FC Barcelona: Vigo també val tres punts

Celta – FC Barcelona: Vigo també val tres punts

72 hores després del Clàssic el líder visita Balaídos sense Gerard Piqué, descartat per decisió tècnica

Després de tot un Clàssic i abans de tot un derbi es juga a Vigo un partit amb el mateix valor que els altres: 3 punts. El FC Barcelona visita Balaídos aquest dimarts a la nit (22 hores, Canal+ Liga i GolT) amb la moral alta després d’un triomf de prestigi contra l’etern rival (2-1), però conscient que una ensopegada en terres gallegues desfaria tota la feina duta a terme dissabte al Camp Nou.

Descans per a Piqué

Com va sent habitual en els desplaçaments de Lliga, Tata Martino ha decidit no convocar, per decisió tècnica, algun dels homes importants de l’equip. En aquest cas ha estat Gerard Piqué, un dels centrals titulars contra el Reial Madrid. Tampoc han viatjat Oier Olazábal i Isaac Cuenca, però sí la resta de 19 jugadors disponibles del primer equip.

El tècnic va avisar en roda de premsa que a Vigo hi hauria rotacions, cosa que podria donar la titularitat a homes com Montoya, Puyol, Song, Sergi Roberto o Tello, amb poca presència en els darrers compromisos.  

Sense victòria a Balaídos

Al davant hi serà un Celta que ve de guanyar de forma brillant a Màlaga (0-5), però que abans d’aquest partit n’havia estat fins a set sense sumar els tres punts. El seu taló d’Aquil·les segueixen sent els partits com a local. Encara no ha pogut guanyar cap dels cinc partits disputats a casa. N’ha perdut dos i n’ha empatat tres.

Luis Enrique, un dels quatre exblaugranes al Celta, arriba al matx amb les baixes de Bellvís i Llorca i amb el dubte de Krohn-Dehli.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut