fcb.portal.reset.password
Puyol es posa el braçal de capità a la màniga, al camp de l'Osasuna

Carles Puyol es posa el braçal de capità abans de jugar al camp de l'Osasuna / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Carles Puyol ha comparegut aquest dimarts a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El capità del Barça ha comunicat que deixarà el Club al final d’aquesta temporada. Ho ha fet amb aquestes paraules:

“El motiu de la convocatòria d’avui és per comunicar-vos que al final d’aquesta temporada deixaré de ser jugador del FC Barcelona. El Club ja n’està al corrent i estem d’acord tant en el fet com en el com. Rescindirem el contracte i deixarem sense efecte els dos anys vinents que queden pendents.

Després de les dues últimes operacions tan agressives, m’està costant molt recuperar el nivell que jo m’exigeixo per continuar aquí. Més del que jo em pensava i molt més del que em van dir els cirurgians. És per això que he pres aquesta decisió.

[[CITA_1]]M’agradaria comentar tres coses en aquest sentit:

1.- No plego avui. Encara queden tres mesos de campionat i els que em coneixen saben que no abaixaré els braços i que seguiré lluitant fins al final per intentar millorar i ajudar l’equip a assolir els objectius d’aquesta temporada.

2.- No sé què faré a partir del 30 de juny, però el que sí que tinc clar és que quan acabi la temporada necessito descansar. Porto quatre anys sense parar per culpa de les lesions. Després, ja veurem què passa.

3.- I, per últim, sí que m’agradaria fer una roda de premsa al final de la temporada i acomiadar-me de tota la gent que m’ha acompanyat durant aquestes 19 temporades. Qui vulgui, qui pugui, presidents, directius, entrenadors, companys, gent del Club, periodistes, amics, familiars, aquell dia contestaré totes les preguntes que vulgueu. Moltes gràcies i fins aviat!”.

[[BOTOVERMELL::++Tot sobre Carles Puyol::http://www.fcbarcelona.cat/tot-sobre-carles-puyol::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

 

Tornar a dalt