Bartra: “Tata ens ha dit que no hi havia excuses”

Bartra: “Tata ens ha dit que no hi havia excuses”

El central ha remarcat la confiança del tècnic argentí cap als jugadors: “Tot i amb baixes s’havia de tirar endavant” Pel que fa Iniesta, el manxec ha fet èmfasi en el fet que els que estan aquí s'han de cuidar per estar bé

Victòria davant les adversitats. El Barça ha sumat el tretzè triomf del campionat regular en un partit marcat per les nombroses baixes, a causa dels compromisos amb les seleccions internacionals. Bartra, que ha disputat la totalitat del matx, ha valorat molt positivament la victòria: “Hem estat molt bé i hem tingut el control durant tot el partit”.

El central ha volgut treure ferro al tema de les lesions i ha recordat les paraules que el Tata Martino els havia dit: “Tata ens va dir que això no era excusa, que amb baixes s’havia de tirar endavant”. A la victòria cal afegir-hi el debut del juvenil Adama Traoré, sobre el qual Bartra ha expressat: “Estic molt content per ell”. “S’està veient que el filial del Barça és el millor del món”, ha afegit.

Em fa il·lusió jugar perquè hi ha molts al·licients”, ha finalitzat Marc Bartra en referència al proper compromís a la Champions contra l’Ajax. Els blaugranes poden certificar la primera plaça del grup matemàticament.

Iniesta, capità i golejador

El manxec ha estat un dels protagonistes de la tarda exercint de capità i marcant el seu primer gol de la temporada: “Ser capità és el de menys, el més bo són les sensacions que hem tingut”.

Iniesta ha volgut fer èmfasi al tema de lesions i ha recordat: “Els que estem aquí ens hem de cuidar per estar bé”. “Al final, quan arribem a l’abril-maig hem de ser-hi tots”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut