fcb.portal.reset.password

Bartra será culé hasta 2017 / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

El jugador del primer equip Marc Bartra signarà el dimarts 18 de març a les 13 hores a les oficines del Club la renovació del seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny del 2017.

La clàusula de rescissió del nou contracte serà de 25 milions d’euros.

Consolidat al primer equip

Marc Bartra va arribar amb només 11 anys a la disciplina blaugrana després d’un breu pas per l’Espanyol la temporada 2001/02. L’any següent, però, ja va entrar a la Masia per quedar-se al Barça fins al dia d’avui. Bartra va anar passant per la majoria de les categories del futbol formatiu del Club, des de l’Aleví A fins al Juvenil A, i, després de tres temporades al Barça B, la 2012/13 va fer el salt al primer equip.

El seu debut, però, ja havia tingut lloc molt abans. Pep Guardiola el va fer debutar el 14 de febrer del 2010 en un partit de Lliga davant l’Atlètic de Madrid al Calderón i, curiosament, en aquella ocasió el va fer jugar de lateral dret. També va fer el seu primer gol abans de ser jugador del primer equip a tots els efectes el 21 de maig de 2011. Bartra va marcar en el darrer partit de Lliga davant el Màlaga CF. El segon, ja com a futbolista del primer equip, va arribar a principis d’aquesta temporada en el duel contra la Reial Societat i va suposar el definitiu 4-1.

Aquesta temporada està suposant la seva consolidació al primer equip, ja que a hores d’ara ja ha jugat 20 partits, quatre més que en tota la temporada passada.

)

Tornar a dalt