fcb.portal.reset.password
Marc Bartra somriu durant la roda de premsa d'aquest dilluns

Marc Bartra, aquest dilluns a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Marc Bartra viu un moment dolç com a jugador del primer equip. Almenys això és el que ha transmès aquest dilluns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. “Al principi de temporada no tenia gaires minuts, però la cosa ha anat a més. Aquest any porto més partits jugats que a aquestes altures de la temporada passada. Estic en un bon nivell de confiança i crec que l’equip, també”, ha explicat el defensa de Sant Jaume dels Domenys.

El '15' del Barça ha reconegut que els jugadors sempre volen jugar el màxim nombre de minuts possibles i que aquest també és el seu objectiu: “He de ser ambiciós i constant per jugar tots els partits possibles, no només alguns minuts”. “En cap moment m’he plantejat marxar d’aquí. Porto 12 anys a la casa i el Barça m’ho ha donat tot. Espero ser defensa del Barça durant molts anys”.
Porto 12 anys a la casa i el Barça m’ho ha donat tot. Espero ser defensa del Barça durant molts anys
Un futur que passa per la seva renovació. “Estic tranquil, la renovació va pel bon camí. Confio plenament que tot anirà bé. Són coses entre el Club i el representant. El que he de fer jo és centrar-me en la meva feina”, ha afirmat Bartra, que encara ha apuntat: “Em sento amb un rol important dins l’equip i el que procuro és posar les coses difícils al Tata Martino quan hagi de prendre una decisió”.

Marc Bartra ha comentat que se sent molt còmode jugant al costat de Puyol, Piqué i Mascherano i que n’aprèn molt, de tots ells. “Puyol, per exemple, m’ajuda molt. Està molt a sobre meu perquè estigui centrat. Confia en les meves possibilitats i em dóna molts consells”, ha dit en la seva compareixença davant els mitjans de comunicació. Encara en aquest sentit, ha deixat clar que el tema de possibles fitxatges depèn del Club però que ell confia plenament en els jugadors que hi ha a la plantilla.
Afrontem aquests quatre últims partits de l’any amb moltes ganes, ja que el volem tancar amb un bon sabor de boca
Finalment, pel que fa a l’estat de forma de l’equip, el central blaugrana té clar que l’equip vol acabar bé l’any: “Afrontem aquests quatre últims partits de l’any amb moltes ganes, ja que el volem tancar amb un bon sabor de boca”. “Nosaltres mateixos ens hem posat el llistó molt amunt i per això hem de saber que si guanyem sense jugar prou bé, podem rebre algunes crítiques”, ha assegurat sobre el rendiment de l’equip.

Bartra també s’ha mostrat content pels èxits de Gerard Deulofeu i Oriol Rosell i ha aconsellat a Sergi Roberto que tingui paciència: “Ha de ser molt pacient. Amb les qualitats que té, tot arribarà”.

Tornar a dalt