fcb.portal.reset.password

Jose Maria Bartomeu, en una imatge d'arxiu / FOTO: GERMAN PARGA - FCB

El president Josep Maria Bartomeu ha expressat el seu dolor poc després de conèixer la mort de Tito Vilanova. “És un dia molt trist. Sabíem que podia passar, ha estat una malaltia molt llarga, però ens hem quedat molt buits”, explicava el màxim dirigent blaugrana.

Bartomeu ha definit l’exentrenador del primer equip com “un gran home i un gran referent del barcelonisme”. Indicava: “És un exemple, hem après molt d’ell, sobretot com a persona. El trobarem a faltar moltíssim”. D’ell destacava, entre altres virtuts, “la força, vitalitat i esforç”, i recordava que “va participar molt activament en aquesta etapa gloriosa”.

Amb tot, Josep Maria Bartomeu ho tenia clar: “Ha mort un home, guanyem un referent”.

Zubizarreta: “Un home íntegre”

També ha mostrat la seva consternació el director esportiu Andoni Zubizarreta. “És un dia molt dur. Ha marxat un home íntegre, un pare afectuós, un marit enamorat, un amic dels seus amics. Ha marxat un barcelonista íntegre, que coneixia aquesta casa, des de l’antiga Masia fins als vestidors. Des de ser entrenador del Barça B a Tercera Divisió a ser primer entrenador del Club”, apuntava.

“S’ha enfrontat a la malaltia de cara, com es fan les coses. Ha marxat un home meravellós i ara ens toca estar amb la seva família”, ha conclòs Zubizarreta.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();