Barça-Vila-real: Coneixen el camí

Barça-Vila-real: Coneixen el camí

20 h, Canal+ Liga i GolT: El Barça busca seguir en la bona línia i refermar el liderat a la Lliga Pot ser el primer equip a acumular 54 jornades seguides al capdavant de la classificació

L’últim partit de Lliga de l’any a l’Estadi retorna el Vila-real al Camp Nou, després d’un any d’absència. El Barça arriba a la cita havent capgirat la situació a què el van portar les dues derrotes a Amsterdam i a Bilbao. Les victòries a Cartagena i, sobretot, davant del Celtic dimecres a la Champions l’han redireccionat cap al bon camí. És la línia que ja li ha donat un títol (Supercopa) i l’ha conduït al liderat a la Lliga i a Europa.

Liderat disputat

Això sí, després de l’ensopegada a San Mamés les distàncies s’han comprimit en el torneig domèstic i es preveu una jornada apassionant. I és que el Barça i l’Atlètic de Madrid tenen els mateixos punts (amb millor ‘goal average’ general dels blaugranes), i el Madrid es troba a tres.

Si aconseguís mantenir-se líder, el Barça batria un rècord que ara mateix comparteix amb els blancs: seria el primer equip a acumular 54 jornades seguides al capdavant de la classificació de la Lliga.

En aquesta ocasió, Gerardo Martino va confeccionar una llista de 18 homes en la qual no hi són Valdés, Alves, Adriano (sancionat), Dos Santos, Messi, Afellay i Cuenca.

Una revelació

El Vila-real, per la seva banda, també es presenta al Camp Nou amb les absències de dos homes clau: els migcampistes Bruno i Cani. En l’any de la seva tornada a Primera, els groguets són una de les grans revelacions de la competició. Per resultats i joc: són cinquens a un punt de la zona Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut