Barça i Nàpols s'enfrontaran a Ginebra el 6 d'agost

Barça i Nàpols s'enfrontaran a Ginebra el 6 d'agost

L’Stade de Genève acollirà el quart partit confirmat de la pretemporada

La pretemporada es va definint a mesura que passen els dies i ja es coneix un nou rival del FC Barcelona per a aquest estiu. Serà el SSC Nàpols, equip amb el qual s’enfrontarà el 6 d’agost a les 20 hores a l’Stade de Genève de la ciutat suïssa de Ginebra. L’OGC Niça, l’HJK Hèlsinki i el Club León, aquest últim per al Gamper, són els altres rivals coneguts de la pretemporada.

El partit de Ginebra serà una bona pedra de toc en el camí per posar a punt l’equip a poc més de dues setmanes del començament de la Lliga. Luis Enrique podrà comptar amb els efectius disponibles del primer equip per enfrontar-se a un rival que, per historial i plantilla, exigirà el màxim de l’equip blaugrana.

Un històric del futbol italià

Fundat el 1926, el Nàpols és un dels històrics del futbol italià i en el seu palmarès hi figuren dues Lligues de la Sèrie A, cinc Copes d’Itàlia, una Supercopa italiana i una Copa de la UEFA, a més d’una Copa dels Alps i una Copa de la Lliga angloitaliana. Aquesta darrera temporada l’equip de Rafa Benítez ha quedat tercer de la Sèrie A, fet que els classifica per a la UEFA Champions League, i ha guanyat la final de la Copa d’Itàlia davant la Fiorentina per tres gols a un.

Aquest amistós servirà perquè ambdós equips es retrobin tres anys després de l’última visita del Nàpols al Camp Nou. Va ser a l’agost del 2011, al Trofeu Joan Gamper, en què, amb un marcador final de 5-0, el Barça es va emportar la copa. Aquesta vegada, però, no era la primera que s’enfrontaven, ja que al maig del 1978 havien disputat un partit amistós a l’estadi del Nàpols, el San Paolo, que va acabar amb un empat a 1.

Stade de Genève, inaugurat el 2003

Aquesta vegada l’escenari serà l’Stade de Genève, inaugurat el 2003 i que, amb un aforament per a 30.000 espectadors, és el tercer estadi més gran del país. Serà la primera vegada que els dos equips trepitgin la gespa d’aquest camp, però no ho serà per a tots els jugadors, ja que alguns d’ells van ser convocats per disputar el partit entre Espanya i Xile del setembre passat, que va acabar amb un resultat de 2 a 2.

Les localitats per a aquest partit es posaran a la venda dimecres 19 de juny, a les 14.00 hores, a partir d’un preu de 40 euros (CHF50). Es podran adquirir exclusivament als punts de venda de TicketCorner i al web oficial www.ticketcorner.ch.

El partit contra el Nàpols serà el segon amistós que disputarà el FC Barcelona a l’agost. Quatre dies abans, el dia 2, s’haurà enfrontat amb l’OGC Niça a l’Allianz Riviera, i uns dies després, el 9 d’agost, ho farà amb l’HJK Hèlsinki a l’Estadi Olímpic de la ciutat. Els amistosos d’aquests dies de moment queden definits amb la disputa del Trofeu Joan Gamper el 18 d’agost davant el Club León de Mèxic, on milita l’exblaugrana Rafa Márquez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut