Barça-City, tres setmanes després: així arriben al Camp Nou

Barça-City, tres setmanes després: així arriben al Camp Nou

Els dos equips n’han viscut de fredes i de calentes des del partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions

Han passat tres setmanes des del 0-2 a l’Etihad Stadium a l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. Des de llavors, Manchester City i Barça han disputat tres compromisos cadascun, amb algunes alegries i derrotes doloroses en tots dos casos.

Sense anar més lluny, el City va quedar eliminat als quarts de final de la FA Cup aquest diumenge en caure a casa davant el Wigan, de la segona divisió anglesa (1-2). La nota positiva del matx va ser la titularitat de Kun Agüero, la principal baixa de Pellegrini a l’anada contra el Barça.

A la setmana anterior, però, els de Manchester es van proclamar campions de la Capital One Cup en vèncer el Sunderland per 3-1. L’altre partit en aquestes últimes tres setmanes també es va saldar en victòria. Va ser a la Lliga, amb l’Stoke (1-0).

El Barça, per la seva banda, només ha disputat compromisos de Lliga des que es va veure les cares amb el City. Dues derrotes en dues sortides a San Sebastià (3-1) i a Valladolid (1-0) li han fet perdre el liderat. Entremig, al Camp Nou, on es disputarà el gran partit dimecres, el conjunt blaugrana va superar l’Almeria per 4-1.

Ja no hi haurà més partits. Dimecres el City i el Barça es tornen a trobar. En noranta minuts, el seu futur a Europa estarà en joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut