FC Barcelona – AC Milan: Sabies que...

Dels set partits jugats al Camp Nou, només un ha acabat amb victòria dels italians Cesc Fàbregas i Alexis Sánchez es troben a una groga del partit de sanció

Aquesta nit s'enfronten el FC Barcelona i l'AC Milan en el partit corresponent a la 4a jornada de la Lliga de Campions. Aquí tens algunes de les dades més interessants sobre el matx:

Una victòria del FC Barcelona el classificaria matemàticament per a vuitens. Un empat o una derrota contra l’AC Milan deixaria la fase de grups encara molt oberta.

• Dels set partits jugats al Camp Nou contra l’AC Milan només un ha acabat amb victòria visitant. La resta, amb quatre victòries locals i dos empats.

L’últim Barça-Milan al Camp Nou es va jugar fa no gaire, el 12 de març, en la recordada remuntada de vuitens (4-0). Aquell dia van marcar Messi (2), Villa i Jordi Alba.

• El balanç també és molt positiu si s’agafen tots els partits contra equips italians que han visitat l’Estadi: 12 triomfs culers, quatre empats i tan sols dues victòries visitants.

• Des que es van enfrontar a San Siro, l’AC Milan ha patit dues derrotes (3-2 contra el Parma i 0-2 contra la Fiorentina) i ha sumat un únic punt (1-1 contra la Lazio). Un punt de nou.

El FC Barcelona només ha perdut un dels seus últims 23 compromisos al Camp Nou a la Lliga de Campions. Va ser el 0-3 contra el Bayern de Munic de la temporada passada.

Cesc Fàbregas i Alexis Sánchez són a una groga del partit de sanció.

• El jugador xilè ha marcat un total de vuit gols en els últims set partits, si s’inclouen els seus compromisos amb el Barça i amb la selecció.

L’àrbitre del partit serà el serbi Milorad Mazic, que dirigirà el seu sisè duel a la Lliga de Campions. Al Barça l’ha dirigit un cop. Va ser un Barça-Spartak de Moscou (3-2) de la Champions 2012/13. Amb l’AC Milan s’estrenarà al Camp Nou.