Atlètic de Madrid – FC Barcelona: El millor del millor

Atlètic de Madrid – FC Barcelona: El millor del millor

Els dos millors equips de la Lliga, empatats a 49 punts, s’enfronten al Vicente Calderón Hi seran tots: els golejadors Diego Costa i Messi, el recuperat Neymar Jr i el perdonat Juanfran

Ha arribat el dia. Tot i no haver assolit encara l’equador de la competició, la Lliga viurà aquest dissabte (20 hores, Canal Plus) el que podria ser un dels episodis més decisius de la temporada. Al Vicente Calderón s’enfronten l’Atlètic de Madrid i el FC Barcelona, segon i primer classificat respectivament, equips empatats a 49 punts a hores d’ara. El millor del millor.

Torna Neymar Jr

Al partit, que podria decidir el sempre simbòlic campió d’hivern, no hi faltarà cap dels cracs de tots dos equips. Per part blaugrana han entrat a la llista de convocats el ben tornat Leo Messi, bigolejador contra el Getafe, i el recuperat Neymar Jr, que dimecres no va jugar a causa d’una gastroenteritis. El bon estat de forma de Cesc, Alexis i Pedro, però, fa de la composició de la davantera blaugrana la gran incògnita prèvia al matx.

Intractables al Calderón

Menys dubtes hi ha a l’onze que presentarà l’equip del ‘Cholo’ Simeone. L’Atlètic de Madrid compta pràcticament amb tot el seu onze de gala un cop el Comitè de Competició va retirar la cinquena groga a Juanfran, en principi sancionat després de veure una targeta a camp del Màlaga. També són a punt Diego Costa, un dels jugadors més en forma de la competició, i l’exblaugrana David Villa, que ja va fer un gol als blaugranes a la Supercopa jugada a l’estiu. Només Mario Suárez, absent per lesió des de fa mesos, s’ho perdrà.

Una última dada: l’Atlètic de Madrid ha sumat els 27 punts que s’han posat en joc al seu estadi en aquesta Lliga 2013/14. Un repte més per a un Barça que s’ha imposat per 1-2 en les seves tres últimes visites al Calderón.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut