Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Cita de campions

Atlètic de Madrid – FC Barcelona: Cita de campions

Els campions de Lliga i Copa han convençut en la primera jornada tombant el Llevant (7-0) i el Sevilla (1-3), respectivament La cita a Madrid és el primer desplaçament oficial de Tata Martino i Neymar Jr, que podria estrenar-se com a titular

El segon partit oficial de la temporada ja té aroma de final. L’Atlètic de Madrid i el FC Barcelona s’enfronten al Vicente Calderón (23 hores, La 1 i TV3) en l’anada de la Supercopa d’Espanya. Es tracta d’un duel carregat d’ingredients, com ara el retrobament de David Villa amb els seus excompanys o el primer partit oficial lluny del Camp Nou de Tata Martino i Neymar Jr.

Arrenquen forts

Els vigents campions de Lliga i Copa arriben al matx havent transmès boníssimes sensacions en les seves estrenes a la competició de la regularitat. El FC Barcelona, que ha viatjat amb 19 jugadors a Madrid -el sancionat Adriano és la principal absència de la llista-, va tombar el Llevant per un sublim 7-0 que el situa com el primer líder del curs. L’Atlètic, per la seva banda, va vèncer i convèncer al Sánchez Pizjuán amb una victòria per 1-3 contra el Sevilla en el primer partit de l’era postFalcao. I amb l’exblaugrana Villa com a titular.

El duel, que s’acabarà resolent d’aquí a una setmana al Camp Nou (dimecres 28, 23 hores), podria ser la primera oportunitat per veure Neymar Jr en un onze inicial com a blaugrana -tot i que l'equip jugarà amb l'equipació de la 'senyera'. Serà, també, el primer desplaçament oficial de Tata Martino com a tècnic culer. Una cita d’allò més especial, en definitiva, entre dos equips que imposen respecte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut