fcb.portal.reset.password
Andrés Iniesta, a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva

Andrés Iniesta ha comparegut davant els mitjans de comunicació / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Andrés Iniesta sap que amb ambició i treball el Barça tindrà opcions d’assolir a final de temporada tots els èxits possibles. “Per a nosaltres un bon any seria guanyar-ho tot”, ha comentat el '8' del Barça aquest dijous en roda de premsa. I és que el jugador sap que any rere any a l’equip se li presenten tots els reptes possibles i, segons ell, “quan tens la possibilitat d’arribar al màxim has de lluitar”. “Amb aquesta ambició intentarem arribar al mes d’abril i maig amb opcions”. “L’equip està bé i a partir d’aquí hem de seguir creixent. La plantilla està capacitada per seguir guanyant”, afirma Iniesta.

Iniesta és de l’opinió que “si l’equip funciona és més fàcil que un jugador es trobi bé”. En aquest sentit, es proposa per a aquest 2014 “entrenar i jugar bé”. “Vull seguir creixent com a jugador, que és el que em fa feliç”, afegeix Iniesta.Vull seguir creixent com a jugador, que és el que em fa feliç

Contra l’Elx, diumenge al Camp Nou a partir de les 16 hores, el Barça inicia un mes de gener que habitualment és frenètic entre els partits de Lliga i de Copa del Rei. Iniesta creu que l’equip “arriba amb un to molt bo i positiu, i amb sensacions molt bones”. “Cal seguir en la mateixa línia en què vam acabar l’any”. La clau, segons el migcampista, “és no pensar més enllà del partit que tenim més immediat”. “Primer ens centrem en el partit del cap de setmana i després canviarem el xip per pensar en la Copa”.

Tot i així, hi ha un compromís que ja comença a estar en boca de tots. L’Atlètic de Madrid – FC Barcelona, que es jugarà el dissabte 11 de gener. “Serà un partit intens pel rival i l’escenari, però no crec que sigui definitiu perquè encara quedarà molt. Tot i així, tenim ganes de jugar-lo i treure els tres punts d’allà”.

El retorn de Messi

Aquesta tarda està previst que Leo Messi s’incorpori als entrenaments després d’un mes a l’Argentina recuperant-se. Per Iniesta aquesta “és una de les grans notícies del dia“Tots sabem quin és el seu pes dins l’equip”, ha afirmat. I és que tot i que l’equip ha resolt amb solvència aquests partits sense el '10' del Barça, el seu retorn, juntament amb el de Valdés, tal com diu Iniesta, “ens farà més forts”. “Messi és el número '1' i quan tens un jugador amb aquestes condicions en el terreny de joc tot és més fàcil”, ha apuntat. El de Fuentealbilla, que ha explicat que durant aquestes setmanes ha parlat amb ell per veure com es trobava, ha afegit que la seva arribada és una gran notícia “per a ell, perquè on més feliç està és jugant, i després per a l’equip i l’aficionat al futbol”.

Iniesta també s’ha alegrat de la recuperació del seu company i amic Víctor Valdés. “No ha estat un període fàcil, ja que un mes es fa molt llarg, però l’important és que ja està com sempre. Per mi és el número '1' i encara tenim temps de gaudir-lo”.

Tornar a dalt