Alves: “No hi ha temps per lamentar-se”

Alves: “No hi ha temps per lamentar-se”

El lateral brasiler ha volgut treure ferro de la derrota i ha recordat: “Hem caigut i ara ens toca aixecar-nos” D’altra banda, Busquets creu que “no hi ha excusa” i que, sobretot, “toca pensar en el pròxim partit”

Ensopegada inesperada per iniciar un febrer intens i competitiu. Els blaugranes han caigut, per primera vegada aquesta temporada, a l’Estadi davant un València lluitador: “Hem marcat el gol, hem tingut el control i després ens hem tornat previsibles”, ha analitzat Dani Alves després d’encaixar la segona derrota a la Lliga.

Hem deixat escapar tres punts quan teníem el partit controlat”, ha indicat el brasiler, tot i que també ha reconegut: “Hem concedit oportunitats al rival i no han perdonat”. Alves, però, ha volgut treure ferro de la derrota: “Hem perdut i ens hem d’aixecar. No hi ha temps per lamentar-se”.

Al brasiler no el preocupen els debats sobre la possible pèrdua del liderat: “Ara no es perd el liderat, es perd al final”. I, sobretot, ha recordat: “Nosaltres no estem preocupats per l’equip, sinó per perdre”.

Pel que fa la solidesa defensiva, Alves ha recordat que és un terme “general”, i ha remarcat: “No és només una qüestió de la defensa, practiquem un esport col·lectiu en què tots hem de fer la feina defensiva”.

Busquets, autocrític

Feia molt temps que no perdíem. Ha estat una derrota inoportuna”, ha expressat Sergio Busquets instants posteriors de finalitzar el matx contra els valencianistes. Busquets no ha volgut amagar que no han estat a un bon nivell, i ha afirmat que no hi ha excusa”. Ha remarcat, sobretot, que “el València ha sabut utilitzar les seves armes”. “Toca pensar en el pròxim partit”, ha afegit.

Tot i haver ofert una bona primera mitja hora, els blaugranes han perdut l’embranzida dels primers minuts per donar pas a l’encert valencià: “Quan et fan tres gols pateixes més defensivament”, ha indicat el ‘16’ blaugrana, que ha valorat positivament l’arribada de Pizzi al conjunt xe: “El València està més bé amb el nou entrenador”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut