fcb.portal.reset.password

Dani Alves ha parlat de Messi i Neymar a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Dani Alves ha tret importància a la lesió de Messi, que es va fer durant el partit de dimecres contra l’Atlètic de Madrid i que el va obligar a deixar el terreny de joc abans d’hora. “És normal que quan no juga ell es preocupi perquè vol jugar tots els dies, però no crec que s’hagin de crear alarmes”. El lateral, amb l’humor que sempre el caracteritza, ha avisat que “els Ferraris a vegades també han de passar pel taller”.Si tens el millor jugador del món és inevitable que depenguis d’ell. Però davant la seva absència intentem que es noti el mínim possible

En aquest sentit, Alves ha reconegut que l’equip té dependència de Messi. “Si tens el millor jugador del món és inevitable que depenguis d’ell. Però davant la seva absència intentem que es noti el mínim possible”.

Si hi ha un jugador dins la plantilla que coneix Neymar i que aquests dies està més a prop d’ell, aquest és Dani Alves. Companys a la selecció i ara al Barça, el lateral ha explicat que “Neymar té moltes ganes de jugar però sap a on ha vingut i l’exigència que hi ha”. Ha reconegut que està feliç i que la seva integració a l’equip “és la millor que podia haver”. Després de fer el gol de l’empat contra l’Atlètic de Madrid, Alves opina que Neymar “aprofita el temps que li està donant el ‘mister’. Quan més temps li doni més aportarà. I crec que aportarà molt al Barça”.Al Barça mai hi hagut titulars i reserves. Tothom s’ha de sentir titular perquè al final hi ha partits per a tots
Alves ha apuntat, a més, que “al Barça mai hi hagut titulars i reserves. Tothom s’ha de sentir titular perquè al final hi ha partits per a tots”. Així, ha explicat que Neymar està “preparat per jugar de titular o ser suplent. Ell és feliç i quan està així el seu rendiment creix”.

Optimista amb la Supercopa

“Vam merèixer molt més, sobretot a la segona part”. Així ha valorat Alves el partit contra l’Atlètic de Madrid en què considera que “ells a penes van crear ocasions”. El jugador ha comentat que la gespa del Calderón no estava en les millors condicions per a ells, per això creu que en el partit de tornada “estarem millor perquè el camp ens ajudarà”.

Amb el ‘22’ d’Abidal

Aquesta temporada Alves ha canviat de dorsal i llueix el ‘22’ en homenatge a Abidal. El jugador ha explicat que ha decidit portar el número del francès perquè “és una persona que m’ha marcat molt tant en l’aspecte esportiu com en el personal”.

Tornar a dalt