fcb.portal.reset.password

Dani Alves, a la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

En la roda de premsa prèvia al gran partit contra el Milan, la roda de premsa de Dani Alves s’ha centrat en l’estil de joc del Barça. "Defensarem la nostra manera de jugar a mort perquè és la que ens ha fet ser el millor equip del món", ha deixat clar el defensa. Alhora, reconeixia que es treballa amb una “alternativa”: “Abans érem més monòtons, cosa que facilitava les coses als contraris, i ara hem introduït una variació que ens està donant molts resultats”.Abans érem més monòtons, cosa que facilitava les coses als contraris, i ara hem introduït una variació que ens està donant molts resultats
Aquesta “monotonia” en el joc que apuntava Alves ha generat diverses contra-preguntes. “L’únic diferent és que ara no necessitem 18-20 tocs per arribar a la porteria rival, arribem més directes”, s’explicava. Una variant que, segons ell, no altera l’essència: “Tenir molta possessió i dominar els partits”. “Excepte el Rayo sempre ha estat així”, ha recordat.

Debats per tancar

Amb tot, Dani Alves admetia que l’equip té marge de creixement: “Els números són espectaculars, en joc no estem en el millor moment comparant amb altres anys”. L’objectiu és “millorar a cada partit, encara que cada vegada sigui més difícil”. No dubta: “Si seguim amb la nostra filosofia, els debats aniran desapareixent. El més gran d'aquest equip és que, sempre que s'ha necessitat, ha competit." I afegia: “Encara li ha de donar molt al món del futbol".El més gran d'aquest equip és que, sempre que s'ha necessitat, ha competit
Alves ha comentat que abans es demanava una evolució del joc i que ara costa d’assumir-la. “Sempre hi haurà debats. Abans ens feien falta alternatives, ara ens falta un davanter centre...”, declarava amb certa resignació. No s’ha mostrat “gens preocupat per la ratxa de Messi” i fins i tot ha apostat per “un gol” de l’argentí contra el Milan.

Respecte màxim pel Milan

Respecte al contrincant de la Lliga de Campions, el ‘22’ feia broma amb referència als múltiples duels recents amb el Barça: “El Milan és gairebé de la família”. Amb to més seriós, ha acabat avisant: “Històricament és molt gran i és igual el moment amb què arribi. Diria que mai no ha arribat aquí en el seu millor moment i sempre ho ha posat molt difícil. I demà serà igual”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();