fcb.portal.reset.password

Iniesta, rodejat de madridistes, l'any passat. FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB.

L’interès per assistir al Barça-Real Madrid de dissabte és màxim. Coincidint amb la posada a la venda de les entrades per al Clàssic, el lloc web del Club ha registrat, entre les 10 i les 10.05 hores, un total de 12.000 peticions diferents per accedir a la pàgina de venda d’entrades. Aquesta allau de sol·licituds ha col·lapsat el sistema, que s’ha reestablert a ple funcionament a partir de les 12 hores.

Aquest nivell d’expectació supera amb escreix el rècord anterior. Fins avui la punta màxima de peticions va registrar-se l’any 2011, coincidint amb la venda de les entrades de la semifinal de la Lliga de Campions, Barça-Madrid. En aquell cas, es van comptabilitzar un màxim de 5.000 peticions diferents i simultànies.

Aquestes 12.000 peticions registrades en cinc minuts per al Barça-Real Madrid contrasten amb les 10.000 que van registrar-se durant les 24 hores del dia d’ahir per a tota la resta de partits en venda, una dada que serveix per contextualitzar l’expectació que desperta el partit entre els aficionats.

Segueix la venda

El procés de venda continua a través de fcbarcelona.cat i ticketmaster.es, tot i que dissabte les taquilles estaran obertes. Els aficionats podran adquirir un màxim de dues localitats per persona. Com que la demanda per viure en directe aquest partit és molt alta i la disponibilitat és baixa, el volum d’entrades a la venda dependrà exclusivament de les alliberacions que s’hagin produït gràcies al Seient Lliure.

Tornar a dalt