Alexis Sánchez, pletòric i centenari

Alexis Sánchez, pletòric i centenari

El xilè ha disputat a Vigo el seu partit número 100 amb el primer equip blaugrana En aquests compromisos, ha marcat 32 gols i ha sumat 72 victòries

Alexis Sánchez ha arribat a Balaídos als 100 compromisos oficials amb el primer equip. Assoleix aquesta simbòlica xifra en el que és, probablement, el seu millor moment com a blaugrana des que va arribar a l’estiu del 2011. Des de llavors, ha aixecat un total de sis títols i ha marcat fins a 32 gols.

En el partit disputat aquest dimarts a Vigo, Alexis ha fet el primer gol del FC Barcelona quan només s’havien disputat nou minuts de joc i ha estat substituït en el 83.

Els equips madrilenys, els preferits

Aquestes 32 dianes tenen una víctima clara: els equips que són de Madrid. El Reial Madrid, el Rayo Vallecano i el Getafe, amb tres gols cadascun, són els conjunts més golejats pel ‘9’ blaugrana. Cal afegir-hi, també, una diana més contra l’Atlètic de Madrid. Cobeño, del Rayo, és l’únic porter que ha encaixat tres gols seus.

D’aquests 32 gols un total de 13 han servit per posar per davant el FC Barcelona, mentre que 6 han empatat el partit, 12 han ampliat avantatges i només un ha servit per reduir distàncies quan l’equip perdia per més d’un gol. 21 han estat al Camp Nou, 11 fora de casa.

L’etern rival com a fil conductor

La història d’Alexis Sánchez al Barça ha anat molt lligada al Madrid. Va debutar contra l’equip blanc en l’anada de la Supercopa 2011 i contra ells també va jugar el seu partit número 50 com a blaugrana, el dia del 2-2 al Camp Nou la temporada passada. L’última connexió amb els blancs es va produir dissabte, quan va signar el seu millor gol com a blaugrana en dos anys i mig.

En aquests 100 compromisos, Alexis ha sumat 72 victòries, 18 empats i 10 derrotes com a jugador del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut