fcb.portal.reset.password
Alexis celebra el seu gol de vaselina contra el Madrid.

Alexis celebra el seu gol de vaselina contra el Madrid. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

El Clàssic de la primera volta de Lliga al Camp Nou va tenir un nom propi: Alexis Sánchez. El ‘9’ blaugrana va sentenciar el partit amb un golàs de vaselina al minut 78. Just abans de la visita del Barça al Bernabéu, Alexis rememora el seu gol més especial. “Em marca molt com a jugador. Va ser molt bonic, el 2-0 i ningú se l’esperava. Em va fer estar molt content i va donar tranquil·litat a l’equip”, comentava en una entrevista a www.fcbarcelona.cat.

La jugada

Alexis Sánchez té molt present aquella acció i la descriu amb precisió. “És una jugada de Xavi, que li va passar a Neymar. Vaig veure que estava sol per fer-me la passada, li vaig fer la diagonal a l’espai i amb Varane estàvem frec a frec. Si jo seguia amb la pilota hauria hagut de xutar creuat, era més difícil. Per això vaig voler enganxar. Com que abans havia vist el porter una mica avançat, vaig dir-me: ‘L'hi pico’”.

“Em va sortir el gol i va ser molt bonic, per a mi i per a la gent. I a sobre contra el Madrid en un Clàssic, és una cosa històrica per al Club”, conclou.

Tornar a dalt