Així motiva Luis Enrique

Així motiva Luis Enrique

A la seva última temporada al filial, el tècnic asturià va elaborar un vídeo als seus jugadors per tal d’aconseguir la millor classificació històrica del Barça B

A banda del seu ADN blaugrana, de la seva capacitat de treball i dels seus coneixements tècnics, Luis Enrique també és molt conegut per la capacitat de motivar els seus jugadors. Com a mostra, hem recuperat el vídeo que va projectar al vestidor, al març del 2011, perquè els seus jugadors lluitessin fins a l’última jornada per aconseguir la millor classificació de la història del filial a Segona A.

Després d’anunciar la seva marxa del Barça B a final de temporada, Luis Enrique i el seu cos tècnic van editar aquest vídeo motivacional amb imatges de jugadors del primer equip com Xavi, Messi i Iniesta quan jugaven al Barça B al Miniestadi i imatges d’ells mateixos marcant gols i en jugades d’estratègia acabades en èxit.

Aquell vídeo el van veure abans del partit contra l’Alcorcón, quan faltaven 11 jornades per acabar la Lliga i el filial era quart a la classificació amb 48 punts. Aquell partit el van guanyar (2-0), com van guanyar set dels últims 11 partits i van acabar tercers amb 71 punts, en la millor classificació històrica del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut