Així ha arribat el Llevant als quarts de Copa

Així ha arribat el Llevant als quarts de Copa

El conjunt que dirigeix Joaquín Caparrós ha eliminat el Recreativo de Huelva i el Rayo prèviament

Els camins del Barça i del Llevant s’encreuen també a la Copa del Rei. Els del País Valencià han arribat als quarts de final després de desfer-se d’un equip de Segona (el Recreativo) i d’un de Primera (el Rayo). Acumulen 270 minuts sense encaixar cap gol en aquesta competició, un factor decisiu en la seva trajectòria.

Remuntada davant del Recre

El primer escull que va haver de superar el Llevant en Copa va ser el Recreativo de Huelva, de Segona Divisió, als setzens de final. Els andalusos van colpejar primer amb una victòria ‘in extremis’ al Nuevo Colombino. A la tornada, però, no hi va haver color. El conjunt granota va capgirar l’eliminatòria amb un contundent 4-0.

Providencial Barral

Als vuitens, el Llevant es va veure les cares amb el Rayo Vallecano. Després del 0-0 a Madrid, el Ciutat de València va decidir. Un gol de David Barral va donar la victòria (1-0) i la classificació per als quarts als locals. És, sens dubte, el davanter més en forma dels blaugranes, tot i que es va perdre el partit de diumenge contra el Barça a la Lliga per sanció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut