fcb.portal.reset.password
Adriano parlant a la sala de premsa

Adriano Correia, en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Adriano Correia ha estat l’encarregat de parlar davant dels mitjans de comunicació aquest divendres. En roda de premsa, el brasiler ha fet balanç del moment de l’equip abans de jugar aquest diumenge contra l’Almeria. “Tenim moltes ganes que arribi el partit per girar full del partit d’Anoeta. D’aquí en endavant només pensem a guanyar-ho tot”, ha assegurat.

La lliçó d’Anoeta, apresa

De cara al pròxim partit, Adriano s’ha mostrat confiat i positiu. “Aprenem de les derrotes, i del partit davant la Reial Societat hem après la lliçó. Van ser més intensos i això no pot tornar a passar”, ha declarat a la sala de premsa. El ‘21’ blaugrana s’ha referit també a les crítiques rebudes per l’equip en els últims dies: “Personalment intento rebre les crítiques pel costat positiu per intentar millorar”.

Aprenem de les derrotes, i del partit davant la Reial Societat hem après la lliçó. Van ser més intensos i això no pot tornar a passar

Sobre les últimes setmanes, Adriano Correia ha estat contundent: “En alguns moments hi ha hagut crítiques que no hem entès. Estem vius a les tres competicions i hem d’intentar recuperar la diferència amb el Reial Madrid”, i ha afegit que els jugadors “només han de jugar a futbol”.

Neymar Jr, el Brasil i el Mundial

El polivalent defensa blaugrana ha respost també a altres temes, com l’estat del seu company i amic Neymar Jr o la possible convocatòria de cara al Mundial del Brasil. Sobre el seu company, ha explicat que “ha estat més preocupat per la lesió que no pels comentaris sobre el seu fitxatge, és feliç al Barça i està cada dia millor”.

Mantinc la il·lusió d’anar al Mundial, però per a això primer he d’estar bé al Barça

De cara a la cita mundialista, Adriano no ha estat inclòs en l’última llista del seleccionador brasiler, Scollari. “Mantinc la il·lusió d’anar al Mundial, però per a això primer he d’estar bé al Barça i estar al nivell que exigeix un club com aquest”, ha sentenciat el brasiler.

 

Tornar a dalt