fcb.portal.reset.password

Adriano, eufòric després del gol contra el Màlaga. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Adriano Correia és un dels jugadors més polivalents del món del futbol. Pot actuar com a lateral dret, com a lateral esquerre, d’extrem per ambdues bandes i fins i tot de defensa central si l’equip ho requereix. Aquest fet, unit a la seva bona feina, l’han fet ser un dels jugadors més utilitzats per Gerardo Martino en aquest inici de temporada.

Minuts i gols

I és que Adriano, de 28 anys, acumula set partits jugant de forma consecutiva, sis d’aquests completant els noranta minuts. A més, ha aconseguit dos gols molt importants per a l’equip, ajudant amb la seva actuació a triomfs importants. Contra el Màlaga, Adriano va marcar el gol decisiu (0-1) i contra l’Almeria va certificar el triomf català anotant el 0-2.

Fins ara, Adriano ha disputat un total de nou partits en total. Set a la Lliga, amb un total de 595 minuts (513 com a titular i 82 com a suplent) i a la Lliga de Campions ha disputat els dos partits complets contra l’Ajax i el Celtic (188 minuts).

El brasiler, que afronta la seva quarta temporada al FC Barcelona, viu un dels moments més dolços de la seva trajectòria esportiva.

Tornar a dalt