Acord per a la incorporació d’Ivan Rakitic al FC Barcelona

Acord per a la incorporació d’Ivan Rakitic al FC Barcelona

El jugador signarà per al FC Barcelona per a les cinc pròximes temporades Paral·lelament, s’ha acordat la cessió del jugador Denis Suárez al Sevilla FC

El FC Barcelona i el Sevilla FC han arribat a un acord per al traspàs del jugador Ivan Rakitic. El jugador firmarà contracte pel FC Barcelona per a les pròximes cinc temporades.

Paral·lelament, ambdós clubs han acordat la cessió al club andalús del jugador Denis Suárez per a les pròximes dues temporades.

Una etapa memorable al Sevilla

D’aquesta manera, Ivan Rakitic arriba al Camp Nou amb 26 anys i després de jugar les tres últimes  temporades al Sevilla. Al Sánchez Pizjuán la seva progressió no ha tingut aturador i ha acabat sent l’organitzador del joc i el capità del conjunt andalús, campió de la Europa League 2013/14.

A l’última temporada, el tècnic Unai Emery l’ha col·locat habitualment d’interior i el migcampista croat ha completat la seva millor campanya a nivell realitzador: en 59 partits va marcar 15 gols. Rakitic, a més, és una peça fonamental de la selecció croata, amb qui es troba en aquests moments concentrat pel Mundial al Brasil.

Quarta incorporació de la temporada 2014/15

Ivan Rakitic és la quarta incorporació del primer equip de futbol per a la temporada vinent, després del fitxatge del porter Marc-André ter Stegen, i la recuperació dels jugadors cedits Gerard Deulofeu i Rafinha. Sense oblidar l'arribada a la banqueta del Barça de Luis Enrique, que va ser presentat el 21 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut