AC Milan – FC Barcelona: Punt de líder a Itàlia (1-1)

AC Milan – FC Barcelona: Punt de líder a Itàlia (1-1)

Un gol de Messi permet l’equip de Martino sumar un bon punt i seguir líder del grup H

El FC Barcelona segueix liderant el grup H. L’empat assolit aquest dimarts a Itàlia deixa el conjunt del Tata Martino amb 7 punts, 2 més que l’AC Milan, un cop transcorregudes les tres primeres jornades de la lligueta de Champions. La diferència podria haver estat de 4 si el Barça arriba a aprofitar les bones ocasions que ha tingut durant el tram final del primer temps, després del gol de Messi, que havia servit per igualar la diana inicial de Robinho.

El Barça, de menys a més durant el primer temps, i més regular al segon, ha brillat a estones. Únicament la bona organització defensiva d’un AC Milan ultradefensiu i molt respectuós ha evitat la victòria blaugrana, que ara rebrà el Madrid a la Lliga.

Robinho fa el primer

Les coses no han començat bé per al Barça. L’AC Milan ha sortit més intens i ha posat en problemes els blaugranes durant el tram inicial. Kaká, bolcat a la banda esquerra, ha estat el principal maldecap per a la defensa culer, que ha vist com s’anul·lava correctament un gol de Muntari per fora de joc previ.

Dos minuts més tard ha arribat el gol dels italians, que han aprofitat una mala entesa entre Piqué i Mascherano per fabricar una ràpida jugada d’atac que ha acabat amb el gol de Robinho, ben assistit per Kaká.

Respon Messi

El partit ha canviat a partir del minut 20. És el que ha tardat el FC Barcelona a aconseguir la possessió de la pilota i marcar el ritme del matx. L’AC Milan ha perdut la frescor inicial i ha començat a pagar l’esforç dels primers minuts. Els homes del Tata Martino han aprofitat la primera ocasió de què han disposat. Ha estat una recuperació de Busquets, seguida d’una conducció d’Iniesta que ha acabat amb l’assistència del manxec cap a Messi, sol en el moment de la recepció, letal en la definició.

El Barça ha pogut capgirar el marcador abans de la mitja part. Messi, Alexis i Neymar Jr, amb una boleia que ha fregat el pal en el minut 45, han gaudit de clares ocasions per als visitants.

El Milan es defensa

Poc han canviat les coses a la represa. El Barça, superior, insistia. Com a Pamplona, però, l’equip no assolia la profunditat necessària per crear oportunitats clares de gol. Les millors havien arribat a la primera part. Només Iniesta i Adriano han amenaçat la porteria d’Amelia, titular per primer cop aquesta temporada.

Tot i la insistència i l’entrada al camp de Cesc i Pedro, el FC Barcelona no ha pogut superar l’ordenada defensa del conjunt de Massimiliano Allegri, que mai ha donat la sensació de voler anar a buscar els 3 punts. Al final, tots dos equips se n’han repartit 2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut