A Glasgow amb 21 jugadors

A Glasgow amb 21 jugadors

Tata cita els 19 disponibles del primer equip i Sergi Gómez i Patric, del B Messi, amb una petita lesió al bíceps femoral de la cama dreta, és la principal absència

Tata Martino ha citat un total de 21 jugadors per al partit d’aquest dimarts a Celtic Park (20.45 hores, Canal +). La llista la formen els 19 disponibles del primer equip, amb el porter Oier Olazàbal inclòs, i Sergi Gómez i Patric, futbolistes del Barça B, en una convocatòria que no s’ha conegut fins que ha acabat el partit al Miniestadi entre el filial blaugrana i el Mallorca (0-1). Sergi Gómez lluirà el dorsal 26 i Patric el 27.

Cal recordar que no són a la llista els lesionats Leo Messi, Jordi Alba, Javier Mascherano, Carles Puyol, Isaac Cuenca i Ibrahim Afellay.

Sobre el ‘10’ argentí, aquest diumenge al matí s’ha conegut que pateix una petita lesió al bíceps femoral de la cama dreta que el mantindrà entre dues i tres setmanes allunyat dels terrenys de joc.

Dilluns, viatge i entrenament

Cal recordar que l’equip sortirà cap a Escòcia aquest dilluns al matí. A les 19 hores (hora local) s’entrenarà a Celtic Park, escenari del partit corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Abans de l’entrenament compareixeran en roda de premsa Tata Martino i Cesc Fàbregas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut