fcb.portal.reset.password
Neymar i Cesc Fàbregas celebren un gol a Europa

El gol 1.000 en competició internacional podria arribar contra el Celtic

El partit del Celtic de Glasgow corresponent a l’última jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions es presenta com una gran oportunitat per assolir diferents fites. Amb un empat, l’equip segellaria la classificació per a vuitens com a primer de grup. I amb un gol també assoliria el miler de gols oficials en competicions internacionals. Qui el farà?

487 a la Champions

Aquests 999 gols en competició internacional es reparteixen de la manera següent: 487 a la Lliga de Campions, 178 a la Recopa d’Europa, 149 a la Copa de la UEFA, 141 a la Copa de Fires, 17 al Mundial de Clubs, 12 a la Supercopa d’Europa, 12 a la Copa Llatina, 2 a la Finalíssima de la Copa de Fires i 1 a la Copa Intercontinental.

Cal recordar que la primera diana de totes va ser la de Josep Seguer el 26 de juny de 1949, en un partit disputat contra l'Stade de Reims, corresponent a les semifinals de la Copa Llatina. Aquell matx el va guanyar el Barça per 5-0.

1,97 gols per matx

Aquests 999 gols han arribat en un total de 508 partits. La mitjana, doncs, és d’1,97 gols per matx. En aquest mateix temps, el FC Barcelona ha encaixat fins a 516 dianes en contra. La majoria han arribat també a la màxima competició europea (247).

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();