fcb.portal.reset.password

15.000 persones han seguit l'entrenament del FC Barcelona a Bangkok / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Prop de 15.000 persones han assistit aquest dimarts a l’entrenament que l’equip de Tata Martino ha fet a Bangkok. Els jugadors han pogut provar la gespa de l’estadi nacional Rajamangala, que serà l’escenari del partit contra la selecció de Tailàndia.

Ha estat el primer entrenament obert al públic des que l’equip va arribar dilluns a Àsia. Alguns dels assistents han comprat les entrades per a l’entrenament, mentre que n’hi havia d’altres que estaven convidats pel promotor del partit i les empreses patrocinadores. A més, també hi havia espectadors que amb l’entrada del partit rebien una invitació per assistir a l’entrenament.

Leo Messi, l’últim a sortir al terreny de joc, ha estat novament el jugador més aclamat pels aficionats locals, molts dels quals anaven vestits amb les samarretes del Barça i amb alguna pancarta singular. ‘Te amo Tello’ o ‘Fàbregas eres el mejor papa’ en són alguna mostra.

A l’exterior de l’estadi, amb capacitat per a prop de 50.000 espectadors, hi havia nombrosos espais de trobada, personalitzats amb la imatge dels jugadors. Inflables, zona de jocs i punts de restauració donaven color a una ciutat que ja viu amb intensitat el partit de dimecres. Es preveu que l’estadi estigui ple.

Dos Santos i Tello fan treball de recuperació

Pel que fa a la vessant esportiva, Jonathan Dos Santos i Cristian Tello ha continuat fent treball específic de recuperació. La resta de la plantilla ha començat amb uns rondos i posteriorment s’ha repartit en tres equips i han fet partits en un terç del camp. Ha estat el moment més agraït pel públic, que ha celebrat tots els gols com si es tractés d’un partit oficial. La pluja que ha caigut al tram final no ha refredat la passió de les grades.

Al final de la sessió, els jugadors han repartit samarretes i pilotes entre el públic.

Tornar a dalt