14 blaugranes disputen partits amistosos de preparació per al Mundial

14 blaugranes disputen partits amistosos de preparació per al Mundial

La selecció espanyola, amb Valdés, Jordi Alba, Sergio, Cesc, Iniesta, Xavi i Pedro, juga aquesta nit contra Itàlia Messi, Mascherano, Neymar, Alves, Song i Alexis també tenen compromisos amb les seves seleccions

Aquest dimecres hi ha jornada de seleccions amb partits amistosos per preparar el Mundial de Brasil d’aquest estiu. Es tracta de l’última aturada abans que s’acabi la temporada regular de clubs i que comptarà amb la participació de 14 blaugranes.

14 jugadors amb les absolutes

Entre els partits que es disputaran aquest dimecres, un d’aquests comptarà amb set blaugranes. Serà l’Espanya-Itàlia (22.00 h, Telecinco), que es jugarà al Vicente Calderón. Sergio Busquets, Cesc Fàbregas, Andrés Iniesta, Jordi Alba, Pedro, Víctor Valdés i Xavi seran els representants del Barça en aquest amistós.

Neymar Jr i Dani Alves, per la seva banda, disputaran l’amistós entre Sud-Àfrica i Brasil que es disputarà a Johannesburg (18.00 h, Esport3). Serà un duel entre la selecció amfitriona del darrer Mundial, Sud-Àfrica, i l'organitzadora de l’actual, Brasil.

Al Rumania-Argentina, Javier Mascherano i Leo Messi defensaran els colors de l’'albiceleste'. El partit, que es disputarà al National Arena de Bucarest, també serà retransmès en directe per Esport3 a les 20.00 h.

Alexis Sánchez serà l’únic blaugrana present a l’amistós que disputarà la selecció de Xile contra Alemanya (20.45 h). Els de Jorge Sampaoli s’enfrontaran als alemanys a Stuttgart.

Finalment, en el partit que disputaran Portugal i Camerun (21.45 h), hi participaran Alex Song i Macky Frank Bagnack, del Barça B. L’estadi Dr. Magalhaes Pesoa de Leiria, Portugal, serà l’escenari de l’enfrontament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut