fcb.portal.reset.password

Zubizarreta FOTO: ARXIU FCB.

El Bayern de Munic i el FC Barcelona, dos grans clubs cara a cara a les semifinals de la Lliga de Campions. “Veurem molt de futbol en aquesta semifinal”, ha avançat Andoni Zubizarreta tot just després de conèixer el nom del rival. “És una gran eliminatòria entre dos grans equips amb estils diferents”, ha afegit.

Pel director esportiu del Barça, “hi haurà grans jugadors, grans entrenadors i grans aficions, tot en grans dosis”. “Quan analitzo el club, la plantilla i la història del Bayern, corroboro que és un gran club, però quan miro el nostre, veig que també. És un repte per a nosaltres”, ha apuntat Zubizarreta, un dels tres representants blaugrana a Nyon.

Recuperar els jugadors lesionats, un desig

“Tenir tots els jugadors en bones condicions és més un desig que un objectiu. Al final, la plantilla és àmplia i haurem d’utilitzar-la. Tant de bo els poguéssim recuperar a tots!”, ha comentat el director esportiu del FC Barcelona sobre les diferents baixes blaugrana. Hi hagi qui hi hagi, Zubizarreta ho té clar: “Intentarem continuar jugant al que més ens agrada, a futbol”.

Tot i ser a només dues passes de poder tornar a Wembley, Zubizarreta ha demanat que no es repeteixi l’error de la temporada passada: “L’any passat vam parlar massa de la final i després no hi vam arribar. Ens hem de centrar en les semifinals”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();