fcb.portal.reset.password

Andoni Zubizarreta. / FOTO: ARXIU FCB

“Són dos grans equips, un Milan-Barça sempre sona molt bé”. El director esportiu Andoni Zubizarreta considera atractiu l’encreuament als vuitens de la Champions, encara que s’ha mostrat prudent: “És una eliminatòria que ja vam viure l’any passat. El vam tenir en el grup i en els quarts. Sempre és un equip dur i difícil, amb moltíssima història, un camp enorme de futbol, bons jugadors i amb Bojan”.

Sorteig enganyós

Zubizarreta, a més, ha recordat que l’estat de forma dels equips pot variar d’ara al moment en què es disputin els vuitens: “El sorteig de desembre solem dir que enganya molt perquè com estan els equips llavors té poc a veure amb com estan al febrer”. I continuava: “Sempre penso que els grans equips tenen una ànima gran a dins quan la Champions recupera aquell esperit de la Copa d’Europa, i qualsevol cosa pot passar”.

El factor Camp Nou

Això sí, el director esportiu ha reconegut “un petit avantatge”: “Jugar la tornada a casa és un element vital en qualsevol eliminatòria. Sempre ajuda i reforça. Tot i això, s’ha de plantejar des del primer partit per després poder gaudir en el segon”. En aquest sentit, Zubizarreta preveu una anada “enormement exigent” a San Siro.

Agraïment a la UEFA

Andoni Zubizarreta, que excepcionalment no ha viatjat a Nyon, ha agraït el record que ha tingut la UEFA per a Tito Vilanova abans del sorteig. “Ja el va tenir amb Abidal i els agraïm el gest”, ha manifestat.

Tornar a dalt