fcb.portal.reset.password

Andoni Zubizarreta, durant la roda de premsa d'aquest dimarts / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

En la que ha estat la primera roda de premsa de Tito Vilanova com a entrenador del FC Barcelona, Andoni Zubizarreta ha confirmat que les negociacions per a la renovació i millora del contracte de Javier Mascherano “estan molt avançades”. En aquesta mateixa línia, el director esportiu s’ha referit també a l’estat de les negociacions per a la renovació de Puyol i Adriano.

Els casos de Puyol i Adriano

Sobre el capità blaugrana, Zubizarreta ha revelat que “es tracta d’una qüestió que, per la seva història i trajectòria, va una mica més enllà”. “Després que torni de les merescudíssimes vacances de les quals està gaudint ens asseurem i parlarem per saber el seu punt de vista i com veu el seu futur”, ha afegit. Pel que fa al cas d’Adriano, ha reconegut que “s’ha parlat amb el seu representant, però no de temes contractuals”, just abans d’afirmar que “estem molt contents pel seu rendiment en el tram final de la temporada, i més endavant veurem com encarem el tema”.

D’altra banda, i davant la possibilitat que Tello pogués acabar tenint fitxa del primer equip, el director esportiu ha comentat que aquesta opció “es valorarà amb el Tito”. “De moment té contracte del Barça B, si és cert que la seva presència amb el primer equip va ser elevada”, ha apuntat.

“La nostra primera mirada, cap al planter”

Zubizarreta ha deixat molt clar que, fins al 31 d’agost, s’intentarà compondre la millor plantilla possible per al primer equip i ha ressaltat la importància que per a la secretaria tècnica tenen, en aquest sentit, les categories inferiors: “El nostre objectiu sempre serà arribar al dia 31 d’agost amb el millor equip que podem tenir, amb les millors garanties per a l’entrenador. Entenem que aquesta és una part de la nostra feina, com també reflexionar cap a casa, cap a baix, per veure possibles opcions. Aquesta és sempre la nostra primera mirada”.

La plantilla del Barça B

Tot i que no és gaire donat a avançar dades de les operacions que es negocien des de la secretaria tècnica, Zubizarreta ha avançat, en referència als possibles fitxatges per al Barça B d’Agostinho Cá i d’Edgar Ié, que “tenim molt avançat el tema dels dos portuguesos”. Precisament sobre el filial, ha comentat que “se’ns ha quedat una plantilla que cal completar per mantenir el nivell competitiu”. Sobre les possibilitats de pujar al primer equip des del filial, el director esportiu ha apuntat que “al final els donem l’oportunitat d’estar en un equip fantàstic, el Barça B, i després veurem fins a on es mouen. Les opcions hi són, aquest és un Club molt obert”.

Muniesa

“Nosaltres no tenim costum de parlar d’aquestes qüestions i, en canvi, sembla que altres sí. Muniesa s’ha entrenat aquest matí amb nosaltres i ho tornarà a fer aquesta tarda”, ha comentat Zubizarreta pel que fa les especulacions que apunten a la marxa de Marc Muniesa a l’Ajax d’Amsterdam.

Tornar a dalt