fcb.portal.reset.password

Andoni Zubizarreta, en una roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

“Ho recordarem durant anys”, deia el director esportiu Andoni Zubizarreta després del 4-0 al Milan que remuntava el 2-0 de l’anada i classificava el Barça per als quarts de la Champions. Al basc li ha agradat especialment com ha entrat l’equip al camp: “Des del principi hem pressionat molt bé a dalt i no hem deixat pensar el Milan. Ells també ens han ensenyat perquè són a la Champions, però crec que hem fet un partit excel·lent”. I continuava: “Hem estat molt ordenats en atac, amb ritme i amb molta continuïtat”.

Triomf col·lectiu

Així, Zubizarreta ha volgut destacar el treball col·lectiu: “Me n’alegro molt per tots. Hem vist moltes coses positives i mereix la pena analitzar-lo amb tranquil·litat”. “Els dos gols de Messi ens han situat bé, el de Villa ha estat molt important i Alba ha plasmat el desig de tots amb el quart”.

Menció a part s’ha guanyat Sergio Busquets. Segons ell, “el seu partit és per emmarcar perquè el vegi el nostre futbol formatiu”. També, des del seu punt de vista, l’afició ha jugat un paper clau. Comentava: “El públic ha entès molt bé el partit, s’ha abocat des de deu minuts abans”.

Finalment, després de la nit màgica viscuda al Camp Nou i de l’èxtasi culer, Zubizarreta ha volgut rebaixar un pèl l’eufòria tenint en compte que queda molta temporada. “Som a quarts, queda molt i diumenge ve el Rayo. Per tant, tornem a tenir futbol a alt nivell”, comentava.

Tornar a dalt