fcb.portal.reset.password

Andoni Zubizarreta, en una imatge d'arxiu / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

Andoni Zubizarreta ha parlat a l’aeroport de Barcelona amb els mitjans informatius abans de volar amb el primer equip cap a Munic, on aquest dimarts es disputarà el partit d’anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Bayern. El director de futbol del Barça ha explicat que ara arriba el moment decisiu de la temporada. “Arriba el moment de culminar el treball fet durant la temporada. Tenim capacitat per competir en els moments difícils i amb aquesta mentalitat anem a Munic”, ha explicat Zubizarreta.

L’exjugador blaugrana, a més, ha parlat sobre com es troba Leo Messi. “Messi està amb l’equip i està en condicions de competir, tot i que això ho decidiran els tècnics”, ha expressat Zubi, afegint que no renunciaran "a tenir el millor equip possible sobre el camp”. Preguntat per quin dels dos equips és el favorit, Zubizarreta ha dit que “el futbol és el joc de l’imprevisible”.

Posició immillorable

Per Zubizarreta, el Barça arriba al moment important de la temporada “en una posició envejable” i ha reconegut que ho hauria “signat abans de començar la temporada”. “Som a les semifinals de la Champions, vam arribar a les semifinals de la Copa del Rei i a la Lliga anem primers”, ha comentat el director de futbol del Barça, que ha volgut alertar de la dificultat d’aquests partits. “Fa sis anys seguits que arribem a les semifinals de la Champions i ara et trobes equips durs, exigents i complicats”.

Finalment, ha parlat sobre l’exigència de l’eliminatòria contra el Bayern. “L’eliminatòria serà molt exigent. Quan arribes lluny ja saps el nivell de dificultat i la posició que tenim a la Lliga ens permet estar més tranquils”.

Tornar a dalt