fcb.portal.reset.password

Xavi, durant la roda de premsa. FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Xavi Hernández ha parlat aquest dimecres en roda de premsa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El segon capità del Barça ha comentat l’actualitat que envolta el Club i també ha parlat del que signifiquen per a ell les 7 Lligues que ha guanyat. “Estic orgullós i feliç de tenir 7 Lligues. Per a mi totes són importants. Aquesta generació que ens fa guanyar títols em fa sentir molt content i no és que les hagi guanyat jo, les Lligues, sinó que les ha guanyat el Barça”, ha comentat el jugador de Terrassa, que ha deixat clar que “tenim generació per guanyar-ne més”.

“No hauria imaginat tants títols”

Com a culer que sóc, tens tendència a ser més pessimista que optimista. No hauria imaginat mai guanyar tants títols. La filosofia que tenim ha donat els seus fruits i espero que duri”, ha comentat el ‘6’ blaugrana, que sobre els comentaris i crítiques ha expressat la seva opinió: “Tenim el llistó tan alt que ara sembla poc el que fem. Som competitius, cal valorar les coses amb certa importància. És molt difícil aconseguir un títol cada any”.

En moments clau de les eliminatòries no hem arribat en el nostre millor moment. En moments determinants, com les semifinals de Copa, no vam saber rematar el Madrid”, ha lamentat el jugador blaugrana.

Pocs canvis

Xavi ha volgut deixar clar que no és partidari de cap revolució a l’equip la pròxima temporada. “Sóc partidari de canviar poc les coses. Sembla que estiguem en una situació dolenta i que haguem de canviar tot l’equip. Estem en un bon moment”, ha comentat el migcampista blaugrana, que ha afegit que espera donar "un rendiment molt alt" en els tres anys que té de contracte.

Bon ambient

“A la rua estàvem en un ambient festiu. Estem orgullosos de guanyar la Lliga i compartir-ho amb l’afició i amb això ens quedem. Vaig veure feliç la gent en uns moments que són durs”, ha dit Xavi, que ha afegit que la intenció dels jugadors és "que la gent s’ho passi bé”.

Tornar a dalt