fcb.portal.reset.password

Villa, en roda de premsa / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

David Villa torna a sentir-se futbolista. Després de vuit mesos lesionat, el davanter asturià ha viscut, tant amb el Barça com amb la selecció espanyola, els primers minuts oficials de la temporada. “He tingut sensacions bones. Després de molt temps estic vivint una època de normalitat: anar convocat, estar disponible, anar disposant de minuts...”, ha explicat Villa en roda de premsa. El ‘7’ blaugrana ha reconegut que afronta l’any “amb moltíssimes ganes d’ajudar l’equip i assolir èxits”.

Manca rodatge

Amb tot, el Guaje no té cap tipus de pressa. “Em falten minuts de rodatge. He estat molts mesos aturat, gairebé vuit sense competir, i això ara necessita un procés. Cal tenir paciència, perquè precipitar-me ara no seria bo per a ningú. Tot el que m’he perdut ja no tornarà per molt que corri”, ha assegurat.

Agraït pel suport rebut

El jugador també ha deixat clar que, durant tot aquest temps lluny dels terrenys de joc, ha rebut immenses mostres de suport, fins i tot massa: “El Club i l’afició m’han donat moltíssim suport en tot aquest temps, fins i tot de vegades m’ha resultat exagerat. Ara el que vull és tornar tot aquest suport”.

El Getafe, complicat

Sobre el partit d’aquest dissabte, Villa ha avisat de la seva dificultat: “És una de les sortides que tens marcades al calendari. Ja vam perdre allà l’any passat”. El davanter creu que és un dels partits difícils, i alhora clau, per mantenir la distància amb el Madrid, ara cinc punts per sota, una distància que Villa no considera “normal” després de només tres jornades disputades.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();