fcb.portal.reset.password

Villa ha rebut l'alta mèdica set mesos i mig després de caure lesionat / FOTO: ARXIU FCB

David Villa ha rebut l’alta mèdica aquest dimarts i a partir d’ara augmentarà la càrrega de treball per ultimar la seva posada a punt, tal com han explicat els doctors Cugat i Pruna. Segons ells, “una cosa és l’alta mèdica i l’altra que estigui preparat físicament per jugar”. És per això que han estimat que encara falta un temps prudencial perquè estigui al cent per cent per competir.

“No és l’alta per jugar, està fent vida normal amb els seus companys però encara li falta pujar”, ha explicat Pruna. Cugat afegia: “Porta dues setmanes amb l’equip, es troba bé i demana més”. Els doctors han comentat que han vist un Villa “feliç i content” per l’alta mèdica i que la recuperació ha seguit el curs previst. “No s’ha endarrerit. Ha seguit un procés molt normal, no era qüestió de fer-lo córrer”.

Fractura de tíbia al Mundial de Clubs

El davanter es va fracturar la tíbia de la cama esquerra en les semifinals del Mundial de Clubs, celebrat al Japó el  mes de desembre passat. A conseqüència d'això, el Guaje es va perdre el tram final de la temporada amb el Barça i l’Eurocopa amb la selecció espanyola.

Fontàs, Thiago i Cuenca

En la roda de premsa posterior a la intervenció de Marc Muniesa, al marge de David Villa, els doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna també han parlat l’estat físic d’Andreu Fontàs, Thiago Alcántara i Isaac Cuenca.

Del central, han informat: “Dissabte va fer sis mesos que el vam intervenir. Porta aproximadament unes 23 sessions d’entrenament amb el grup i les ha tolerat bé. S’ha de fer una ressonància i cap al 7 d’agost, abans de la minigira, pot tenir l’alta mèdica”.

De Thiago, han indicat: “Ha fet l’esforç de parar dos mesos i de perdre’s tant l’Eurocopa com els Jocs i això no és fàcil d'acceptar. L’evolució ha estat molt correcta. Avui hem fet l’ultima prova i aquesta tarda tindrem els resultats, però la prova indica que estem a la fase final. A final de setmana començarà a córrer i properament se li donarà l’alta. La lesió està pràcticament curada i ara ha de recuperar els dos mesos d’inactivitat”.

Finalment, sobre Cuenca, han manifestat: “Evoluciona bé, però no hem de córrer. El menisc extern està agafant cada cop més cos muscular”.

Tornar a dalt