fcb.portal.reset.password

Villa, al plató de 'El Marcador' de Barça TV / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

David Villa és un dels noms propis d’aquesta última setmana. El davanter del Barça suma tres partits seguits marcant, un fet que no passava des del febrer del 2011, quan va encadenar gols contra l’Sporting, l’Arsenal, l’Athletic i el Mallorca. “Porto molt de temps entrenant-me amb l’equip, des del primer dia de la pretemporada, i, de mica en mica, he agafat el ritme de la competició”, assegurava l’asturià aquest dissabte al programa 'El Marcador' de Barça TV. “He jugat tres partits seguits des de l’inici i és per estar content. Crec que no falta gaire perquè pugui completar un partit sencer”, afegia. Aquests partits han estat els duels contra el Rayo, l’Alabès i el Celta, en els quals ha vist porteria. “Com a davanter, els gols són importants a nivell individual i, a més, ajuden l’equip”.

Aquest dissabte, davant el Celta, Villa va jugar 79 minuts i va signar un total de 53 passades bones de les 60 intentades. Un balanç que es completa amb una única rematada a porteria que va acabar en gol: “Cada dia em trobo millor. Ha estat una victòria soferta davant d’un gran equip”. “S’agraeixen rivals com el Celta, que no es tanquen al darrere. Això fa més gran el futbol, és més vistós”, destacava el '7' blaugrana.

Un inici de rècord

“Això tot just acaba de començar, però batre rècords com el d’aquest dissabte és per estar contents”, apuntava Villa, que va reconèixer que els jugadors n’eren plenament conscients, i que afegia que “mai s’havia aconseguit en tots els anys d’història d’aquest gran club. Òbviament, quan passi el temps, se’ns recordarà en el moment en què un altre equip fantàstic el vulgui superar”.

Un inici històric que no sorprèn l’autor de cinc gols a la Lliga i un a la Copa del Rei: “Tots esperàvem que les coses anessin bé. El nomenament de Tito com a entrenador va donar tranquil·litat a la plantilla”.

Finalment, el Guaje també va explicar que l’equip està content per la paternitat de Leo Messi i que l’única pena són les lesions: “Hem de continuar. Els que estem bé hem d’intentar que no es notin les absències i donar suport als companys lesionats. De moment, els resultats són positius”.

Tornar a dalt