Villa: “Guanyar amb aquesta autoritat és important”

Villa: “Guanyar amb aquesta autoritat és important”

Els jugadors del FC Barcelona han mostrat la seva satisfacció després de la victòria al camp del Getafe, especialment el davanter asturià, que ha tornat a marcar i ha assegurat que “cada dia em trobo millor”

El jugador asturià del FC Barcelona s’ha mostrat molt optimista després de la victòria davant el Getafe i el gol aconseguit al Coliseum Alfonso Pérez. El Guaje ha assegurat que “cada dia em trobo millor. Paciència i a seguir treballant”. Villa, a més, ha explicat el perquè de la seva dedicatòria després del gol: “Tornaré a ser pare, serà al febrer, serà nen i estic molt content d’haver-li dedicat a ell”. El davanter del FC Barcelona ha aconseguit el quart gol blaugrana i s’ha mostrat feliç perquè “el que més li agrada a un jugador és agafar bones sensacions i la millor sensació és el gol. Estic content per haver contribuït en la victòria”.

“És una estadística. Sempre ha estat difícil aquest camp i guanyar de la manera que ho hem fet i amb aquesta autoritat és molt important per a nosaltres”, ha apuntat Villa després del partit. “Sempre marques aquest partit al calendari com una de les sortides més complicades. A més, l'any passat ens vam deixar punts aquí. Per tant, és una alegria doble”, ha afegit. Pel que fa a la seva futura presència a les alineacions, ha dit que “depèn del tècnic, jo m'entreno al màxim nivell. Òbviament els altres estan més preparats que jo perquè porto temps parat, però em trobo bé, amb força i amb ganes”.

La resta de futbolistes han coincidit en la importància d'haver obtingut una victòria en un dels camps més difícils de la Lliga. A continuació, us reproduïm les declaracions dels protagonistes:

Piqué:

“Hem jugat un bon partit. Les condicions no eren les millors perquè veníem de seleccions i teníem diverses baixes, però el camp ha estat molt bé, la gespa, perfecta, hem dominat i el temps ens ha acompanyat. Aquí, si hi véns més endavant, fa fred”.

(Sobre el Reial Madrid) “Estem a la quarta jornada, això no és l'important. Les sensacions són molt bones. En quatre partits, quatre victòries. Cal seguir així’.

Xavi:

“Hem jugat molt bé a futbol, hem dominat des del principi. S’han tancat al darrere però hem tingut un nivell molt alt i som els justos vencedors”.

“Hem jugat amb molta tensió i intensitat, hem dominat la pilota i no hem fet faltes ingènues ni hem tingut pèrdues de pilota importants. Hem madurat. Ells han acabat obrint-se i penso que l’equip ha estat molt bé avui”.

“Personalment em trobo molt bé, em trobo fresc. Thiago ha fet un partidàs; Cesc, també; Busquets, com sempre, donant equilibri i sortida de pilota. Tots hem estat molt bé i aquest nivell tan alt ens ha donat la victòria. En un camp tan difícil, mostrar aquest nivell és per estar molt content”.

(Sobre el Reial Madrid) “Hem de veure com acaba el seu partit, però estaria bé, seria un avantatge important i han de venir aviat a casa. A veure què fan”.

(Sobre la Lliga de Campions) “Em fa molta il·lusió i en tinc moltes ganes. Comencem a casa i hem de començar amb victòria. Estem motivats, hem sumat tots els punts a la Lliga i volem començar guanyant a la Champions”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut