fcb.portal.reset.password

Villa, durant les proves d'aquest dilluns / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

David Villa, Andreu Fontàs i Dani Alves treballaran amb el grup aquest dimarts, en la que serà la primera sessió d’entrenaments del FC Barcelona aquesta pretemporada. El davanter asturià, però, només completarà una part del treball amb la resta dels seus companys, mentre que els dos defenses ho faran sota control mèdic. En el cas d’Isaac Cuenca, treballarà al gimnàs.

A continuació reproduïm el comunicat mèdic de cadascun d’aquests jugadors del FC Barcelona:

Villa

El jugador avança en el seu procés de recuperació i demà farà part del treball amb el grup. L’evolució marcarà la seva disponibilitat.

Fontàs

El jugador es troba en l’última fase del procés de recuperació de la intervenció al genoll dret. Està previst que demà comenci a treballar amb el grup sota control mèdic. L’evolució marcarà la seva disponibilitat.

Dani Alves

El jugador es troba en la darrera fase del procés de recuperació de la intervenció a l’espatlla dreta. Està previst que demà comenci a treballar amb el grup sota control mèdic. L’evolució marcarà la seva disponibilitat.

Cuenca

El jugador està en ple procés de recuperació de la seva lesió al menisc extern del genoll dret, segueix amb les pautes establertes i farà treball al gimnàs.

Thiago, en procés de recuperació

D'altra banda, cal recordar que Thiago Alcántara continua amb el seu procés de recuperació. El dia 5 se li van realitzar proves mèdiques per valorar l'estat de la seva lesió a la tíbia i els resultats van confirmar que la lesió no estava superada i que el jugador hauria de continuar amb el seu procés durant les pròximes setmanes.

Cal recordar que 14 jugadors del primer equip s'han sotmès aquest dilluns a les proves mèdiques habituals a l'inici de cada pretemporada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();