fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Tito Vilanova ha començat la roda de premsa posterior al partit d’aquest dimecres reconeixent que el plantejament inicial de l’Alabès no ha estat l’habitual: “Al principi ens ha sorprès la seva manera de jugar. Hem hagut de fer uns retocs a la primera meitat. El canvi tàctic de l’Alabès m’ha obligat a fer jugar Thiago de manera diferent, però també ha rendit a un bon nivell”.

L’entrenador del FC Barcelona ha volgut agrair el suport del públic: “En contra del que es pugui pensar, aquests partits mai són fàcils i menys en un dia que tampoc ajudava gaire. Vull donar les gràcies a tota la gent que ha vingut a l’Estadi”.

Content pel rendiment de Villa

Villa ha marcat dos gols i ha pogut completar els 90 minuts. Cada dia el veig millor. Estem contents per ell. Era una lesió complicada i ha treballat moltíssim durant l’estiu. És un jugador que té gol i és important tenir-lo a la plantilla”, ha explicat Vilanova. Respecte al gol de falta que ha marcat l’asturià, el tècnic ha assegurat que “sempre és bo tenir bons llançadors de falta, al final de l’any et donen punts”.

Planas, el primer debutant

Carles Planas ha debutat aquest dimecres com a futbolista del primer equip. És el primer debutant a les ordres de Vilanova: “Està fent una molt bona temporada al Barça B. És un jugador que té nivell i que pot estar perfectament amb nosaltres. Amb l’Adriano i l’Alba no ho té fàcil però aquest dimecres, sí”.

Pel que fa a Deulofeu, una altra de les joves promeses del filial, l’entrenador blaugrana ha apuntat: “No tots els futbolistes poden pujar al primer equip amb 17 o 18 anys. L’hem de continuar exigint. Té molt de talent però també té moltes coses per millorar”.

Song, en procés d’adaptació

Finalment, ha parlat sobre un altre nom propi, el de Song: “Ha fet partits molt bons. És un jugador que tàcticament entén bé el joc. Hem intentat que s’adaptés ràpidament a dues posicions i potser l’hem embolicat una mica. Intentarem que se centri a jugar de pivot però que també agafi la dinàmica per fer-ho com a central. Té condicions i la seva predisposició és bona”.

Tornar a dalt