fcb.portal.reset.password

Tito Vilanova / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

“El que ens anava bé és que els jugadors que tornaven de l’Eurocopa juguessin més minuts i això és el que hem fet. El Manchester és un molt bon equip i està més rodat que nosaltres. Hem tingut un bon to. És cert que podien haver marcat ells però nosaltres també hem tingut les nostres opcions”, ha explicat Tito Vilanova. El tècnic blaugrana també ha afirmat que el canvi de Messi al descans estava pactat: “Tenim un partit dissabte i ja he pactat amb el Leo que jugués 45 minuts”.

L’entrenador del FC Barcelona ha atès la premsa després del quart partit de la pretemporada i ha parlat d’alguns noms propis, com els de Fontàs i Villa, descartats per al matx d’aquest dimecres a Göteborg: “L’Andreu Fontàs jugarà a Bucarest. He parlat amb ell i li hem donat un parell de dies més perquè arribi millor. Pel que fa al David Villa, dependrà de les seves sensacions. Cada dia es troba millor però hem de donar-li el temps suficient”. “No crec que jugui a Bucarest”, ha afegit el tècnic.

Sense ganes de remenar el passat ni preveure el futur

Qüestionat sobre la possible arribada de nous futbolistes, com Song, Vilanova ha estat clar: “Prefereixo no parlar dels jugadors que no formen part del Barça. Parlar de la gent que no hi és em sembla una falta de respecte cap als altres clubs”. L’entrenador no té pressa: “L’important és que el que vingui sigui bo. No hi ha pressa”.

Per últim, sobre l’incident de la passada Supercopa amb Mourinho, del qual sembla que el tècnic portuguès ha reconegut que s’havia equivocat, Vilanova no en vol saber res més: “Crec que el dia de la meva presentació ja vaig comentar el què pensava d’aquest tema. No tinc res més a dir”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();